Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهر - منتخب شورای اسلامی شهر اهر گفت: در شهر اهر از پروژه‌های مشارکتی استفاده کنیم، شهردار غیربومی کارآمدتر از بومی است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل بابایی دایلاری یکی دیگر از منتخبان مردم اهر در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر بوده و دارای سوابق اجرایی پروژه‌های عمرانی در منطقه ارسباران و تبریز دارد در ادامه گفت‌وگوهای تفصیلی خبرنگار مهر با منتخبان مردم اهر به مصاحبه با وی نشسته‌ایم تا از برنامه‌ها و اهداف بابایی دایلاری اطلاع یابیم که در ادامه مشروح این گفت‌وگو را می‌خوانید؛

*با توجه به تعداد بالای کاندیداها در انتخابات علت اقبال شهروندان به شما چه بود؟

اولاً از شهروندان اهری به دلیل اینکه با رأی آگاهانه به بنده اعتماد کرده‌اند کمال تشکر و قدردانی را دارم، با توجه به اینکه انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اهر هم‌زمان با ۱۴۱ شهر کشور به‌صورت الکترونیکی برگزار شد باعث شد تا آرای مأخوذه کاهش یابد و سبب نارضایتی مردم از این وضعیت شد و به دلیل اینکه انتخابات این دوره از شورا الکترونیکی بود روند رأی‌گیری نیز به‌کندی پیش رفت، ولی در مجموع استقبال و حضور بی‌نظیر مردم اهر در پای صندوق‌های رأی بیان‌گر لبیک‌گویی مردم به فرامین مقام معظم رهبری بود شاید بتوان چنین گفت که تاکنون استقبال بدین‌صورت نبوده و اگر اختلالی در سیستم‌های رأی‌گیری وجود نداشت میزان مشارکت می‌توانست به بیش از ۸۰ درصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت اقبال شهروندان به بنده شاید از برنامه‌هایی بود که برای انتخابات شورا ارائه داده بودم، بی‌برنامگی در انتخابات نمی‌تواند تأثیری در شرایط داشته باشد به‌طوری که شهر اهر با داشتن مشکلاتی ریز و درشت نیازمند ارائه برنامه و راهکارهای متناسب با مسائل و مشکلات شهری است بنده نیز با شناسایی و ارائه برنامه برای مشکلات شهری و شهروندان سعی دارم تا گره از مشکلات زادگاهم بگشایم.

*با چه اهدافی وارد انتخابات شورا شدید و چه شعار و برنامه‌ای در تبلیغات مطرح کردید؟

شعار انتخاباتی بنده "تعامل، درآمد پایدار و توسعه پایدار" انتخاب کرده بودم هدف اصلی من عمران و آبادانی با توجه به رشته تحصیلی و تجربه‌ای که در این رشته دارم در خود این توانایی را دیدم که می‌توانم برای شهر خدماتی ارائه دهم به عرصه رقابت‌های انتخاباتی وارد شدم.

بنده برنامه‌هایم را در هفت بخش مختلف از جمله حوزه اقتصادی و درآمدزایی، گردشگری (ارسباران ۱۴۰۰)، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، عمرانی و شهری تدوین کرده‌ام، ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری، احداث پروژه‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری، توسعه پروژه کاشت زعفران در اهر پس از اتمام مراحل تحقیق و احداث کارخانه فرآوری و بسته‌بندی، استفاده از تبلیغات خیابانی برای درآمدزایی و زیباسازی منظر عمومی شهر، کاهش عوارض خودرو و ساختمان‌ها متناسب با شرایط اقتصادی شهروندان در حوزه اقتصادی، ایجاد مناطق جدید و ساماندهی و بهسازی کمپ گردشگری سد ستارخان اهر، تقویت ظرفیت بقعه و پارک شیخ شهاب‌الدین اهری و تسریع در عملیات مرمت این اثر تاریخی، کمک به تبدیل خانه‌های قدیمی و تاریخی اهر به محل بازدید گردشگران، ایجاد تورهای اهر گردی برای گردشگران در حاشیه جشنواره‌های فرهنگی در ایام ویژه سال، ایجاد کمپ گردشگری در حاشیه رودخانه "اهر چایی" از مقابل پل "اهر چایی" تا پارک ولایت، پیشنهاد ایجاد باغ پرندگان بومی (سیاه خروس، کبک کوهی و ...) در پارک جنگلی فندقلوی اهر از جمله برنامه‌های بنده در حوزه گردشگری است.

*چه شناختی از وضعیت موجود شهر و مشکلات و نارسایی‌های آن دارید؟

بنده سی و چهار سال دارم و در شهر اهر متولد شده و دوران کودکی، نوجوانی و جوانی خود را در این شهر گذرانده‌ام، پس به مشکلات، کم و کاستی‌ها و نقاط ضعف و قوت آن نیز اشراف دارم. به نظر بنده بزرگ‌ترین مشکل شهر اهر، عدم وجود انسجام کافی بین مردم و مسئولین در جهت شکوفایی استعدادها و ظرفیت‌های موجود منطقه است شوراهای اسلامی نیز وظیفه‌دارند تا با ارائه برنامه‌های متناسب این مشکل را حل نمایند.

* در مورد انتخاب شهردار چه نظری دارید؟ به نظر شما شهردار این شهر چه شرایط و توانمندی‌هایی باید داشته باشد؟

به نظر بنده اولاً شهردار بایستی مؤمن و متدین و حتماً دارای تجربه و تخصص و کار بلدی در امور شهری باشد و به اعتقاد من شهردار بایستی فردی بلندنظر، کلان نگر و صاحب‌نظر بوده و با تجربه مسئولیت‌های بزرگ به همکاری دعوت کنیم نه این‌که در شهر اهر و در سمت شهردار مسئول پرورش دهیم.

انتخاب شهردار بومی و غیربومی معایب و مزایای خود را دارد یکی از مشکلاتی که در انتخاب شهردار بومی مطرح می‌شود این است که برخی افراد راحت‌تر می‌توانند به شهردار اعمال‌نفوذ کنند و همین اعمال‌نفوذها به عملکرد شهردار نیز تأثیر می‌گذارد، انتخاب شهردار غیربومی مشکل اعمال‌نفوذ و یا زمینه سوءاستفاده را از بین می‌برد و نابلدی به شهر از مشکلات پیش روی انتخاب شهردار غیربومی است به‌طوری که شهردار غیربومی به لحاظ اینکه مشکلات شهری را لمس نکرده، انتقاداتی بر وی وارد می‌شود ولی می‌تواند در مدت کوتاهی با بررسی میدانی مشکلات شهری را شناخته و عمده مشکلات شهر اهر در مناطق حاشیه‌ای را شناسایی کند.

* کدام اولویت‌های عمرانی و فرهنگی باید مورد توجه اعضای شورای اسلامی شهر باشد؟

شورایی که تعامل نداشته باشد معنا و مفهومی واقعی پیدا نمی‌کند و قدم اول تعامل با یکدیگر و دستگاه‌های اجرایی و سایر ادارات باشد، شهرداری یک‌نهاد خودگردان است و باید در وحله اول با درآمد حاصله ضمن این‌که هزینه‌های جاری و حقوق پرسنل را تأمین می‌کند بلکه باید با درآمد خود برای شهر خدمات نیز ارائه دهد عمده نیازهای عمرانی شهر؛ آسفالت‌ریزی و لکه‌گیری، جدول‌گذاری، پیاده‌روسازی، و رسیدگی به فضاهای سبز و پارک‌ها می‌باشد.

*استحضار دارید که پایین بودن درآمد شهرداری اهر قدرت مانور عمرانی و ارائه خدمات توسط آن را کاهش داده است؟ برای تأمین منابع مختلف درآمد شهرداری چه راهکارهای مد نظر شماست؟

به‌طور مثال ۸۵ درصد درآمدهای شهرداری لندن از محل درآمدهای پایدار تأمین می‌شود و در شهرهای بزرگ و توسعه‌یافته ایران بخش عمده‌ای از املاک استیجاری محقق می‌شود.

منابع مالی شهرداری‌ها از ۲ روش پایدار و ناپایدار تأمین می‌شود، درآمدهای ناپایدار که همان کسب درآمد سنتی شهرداری محسوب می‌شود که هم‌اکنون جوابگوی این مجموعه نیست. در این روش اغلب هزینه‌های اجرایی شهری از عوارض دریافتی و مستقیماً از سوی مردم تأمین می‌شود، متأسفانه این نوع درآمدها مقطعی بوده و استمرار پذیر نیستند. فروش تراکم ساختمانی، صدور پروانه، تخلفات ساختمانی، عوارض ماده صد، و درآمدهای حاصل از تغییر کاربری و ... از مهم‌ترین درآمدهای ناپایدار هستند، درآمدهای پایدار، درآمدهایی هستند که در بازه زمانی دچار تغییرات شدید نشده و قابل پیش‌بینی هستند، چنانچه در مدیران ارشد شهری در جهت تأمین بودجه‌های خود از این روش استفاده می‌کنند که مطمئناً توسعه پایدار شهر در دراز مدت امکان‌پذیر می‌شود.

به اعتقاد بنده ما نیز بایستی در شهر اهر از پروژه‌های مشارکتی استفاده کنیم، برای تحقق این ایده و کسب درآمد پایدار می‌توان با جذب سرمایه‌گذار و جلب مشارکت برای شهرداری اهر نیز درآمد پایدار ایجاد کنیم، علاوه بر این‌ها حتی می‌توان با ساماندهی و زیباسازی کوچک چای و اهر چایی و ایجاد بستر توریست پذیر از جمله رستوران، مهمانسرا و کافی شاپ و حتی پارک نیز می‌توانیم با اجاره این محل‌ها برای شهرداری اهر درآمد پایدار ایجاد کنیم.

متأسفانه خدمات شهری تنها در مرکز شهر اهر متمرکز شده و جمعیتی که در حاشیه شهر سکونت دارند برای تأمین مایحتاج زندگی مجبور هستند تا مسافتی را برای تأمین نیازهای خود به مرکز شهر بیایند که این ترددها نه‌تنها برای شهروندان هزینه اضافی تحمیل می‌کند بلکه در خیابان‌های مرکز شهر موجب ترافیک نیز می‌شود و برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی شهروندان و توزیع عادلانه خدمات، نیازمند به ایجاد فروشگاه‌های محله محور با مقیاس نیازهای هر محله و یا منطقه هستیم.

*برنامه‌های عمرانی، حمل و نقل، فرهنگی و اجتماعی، معماری شهری در این دوره شورای شهر چیست؟

برنامه‌های بنده لازم‌الاجرا نمی‌باشند چراکه برنامه‌ها شورا تنها منوط به شخص بنده نیست بلکه باید هفت نفر منتخب مردم اهر که به‌عنوان پنجمین دوره شورای شهر اهر انتخاب‌شده‌اند باید طی نشست‌هایی برنامه‌های خود را در میان گذاشته و اولویت‌ها را انتخاب کنند که کدام برنامه‌ها برای آینده شهر و رفع مشکلات مردم تأثیرگذار خواهد بود آن‌ها را مشخص کنند ولی اگر صرفاً نظرات شخصی باشد می‌توان برنامه‌ها و ایده‌های مختلفی را عنوان کرد، برنامه‌های بنده در حوزه‌های مختلف در بروشورهی مختلف به مردم عزیز ارائه شده است.

* وضعیت فعلی فضای سبز شهر اهر را چگونه می‌بینید و برای گسترش فضای سبز چه راهکاری دارید؟

بخشی از گیاهان و درختانی که در سطح شهر اهر کاشته می‌شود غیربومی هستند، به‌طور مثال کاشت درخت کاج که یک درخت غیربومی است و هیچ‌گونه چشم‌نوازی هم ندارد و بهتر است که درختانی کاشته شود با آب و هوای منطقه سازگار باشد و برای نمایان گر شدن نماد شهر اهر یک منطقه، بلوار و یا پارک در نظر گرفته شود تا درختانی همچون سیب که نماد شهر اهر است کاشته شود البته این پیشنهاد بنده نیاز به کار و نظر کارشناسی شده کارشناسان کشاورزی دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۹۷۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: برنامه های هفته ملی خلیج فارس از 31 فروردین با اجرای تاتر پرفورمنس در شهرستان بندرخمیر آغاز شده است.
اسماعیل جهانگیری افزود: جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس یکی ازمهم ترین برنامه های جشنواره ملی خلیج فارس است که با حضور 11 گروه موسیقی ملی از روز جمعه 7 اردیبهشت کار خود را آغاز کرده و تا روز یکشنبه 9 اردیبهشت در محل تالار آوینی بندرعباس میزبان علاقمندان به موسیقی است.
وی گفت: جشنواره ملی فیلمنامه نویسی خلیج فارس با موضوع خلیج فارس از دیگر برنامه های در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید؛  برگزاری همایش روز ملی خلیج فارس در بندر کنگ
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان افزود: برای شرکت در این جشنواره 81 اثر به دبیرخانه رسیده که از این شمار 9 اثر به بخش پایانی راه یافته است.
جهانگیری گفت: دبروز هم به مناسبت روز ملی خلیج فارس پرواز پاراگرایدر و پاراموتور با حضور30 ورزشکار در بوستان غدیر بندرعباس برگزار شد.
وی گفت: امروز بعداز ظهر نیز برنامه های فرهنگی و هنری در جزیره هرمز برگزار می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان افزود: جشنواره تولیدات فرهنگی و اختراعات با موضوع خلیج فارس در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه پیام نور در حال برگزاری است.
جهانگیری افزود: اختتامیه جشنواره ملی خلیج فارس روز دوشنبه 10 اردیبهشت با حضور سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار می شود.
وی گفت: در این جشنوراه از برگزیدگان جشنواره های ملی موسیقی و فیلنمامه نویسی تجلیل می شود.
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی هرمزگان افزود: روز اختتامیه از دو کتاب تیشیرا از نویسنده پرتغالی با موضوع خلیج فارس و سفرنامه هرمز پدر، رونمایی می شود. 

دیگر خبرها

  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد
  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر
  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • جشنواره بازی‌های بومی محلی در میناب
  • جشنواره بازی های بومی محلی در میناب
  • جشنواره بازی‌های محلی بانوان در بجنورد برگزار می‌شود